Butlletí l'Aparador
17 de febrer de 2017 - #121

Notícies

Vilassar de Mar. Formació en consum dels infants a través dels mitjans de comunicació

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Conèixer els mitjans de comunicació municipals mentre es formen en consum responsable. Amb aquesta premissa neix un nou projecte educatiu impulsat per la regidoria de consum, a través de l’OMIC de Vilassar de Mar, i que compta amb la col·laboració de Vilassar Ràdio.

 

El primer dijous de cada mes, a les 10 h, el magazín matinal de Vilassar Ràdio, Parlant de Tot, dedica 20 minuts a parlar de consumGrups d'infants de l’escola Vaixell Burriac de Vilassar de Mar. amb l’assessor de l’OMIC de Vilassar de Mar. Amb aquest nou projecte, anomenat “Formació en consum dels infants a través dels mitjans de comunicació”, en els darrers 10 minuts del programa és l’alumnat qui pren el protagonisme de les ones per transmetre les idees, propostes i actuacions en el consum responsable, previ treball a classe a través d’unes fitxes. En total es realitzaran quatre sessions: el 9 de febrer, el 2 de març, el 6 d’abril i el 5 de maig. A més, durant la visita a l’emissora, l’alumnat podrà conèixer in situ el funcionament de la ràdio local.

 

Aquest nou projecte s’afegeix a la resta d’activitats, que des de la regidoria de consum, s’adrecen a les escoles perquè els infants, des de petits, prenguin consciència de tot allò que estigui relacionat amb el consum, des dels seus drets fins als seus deures.

El primer grup de nens i nenes ha estat els alumnes de 5è de primària de l’escola Vaixell Burriac.

 

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #121 - 17 de febrer de 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum