Butlletí l'Aparador
17 de febrer de 2017 - #121

Agenda

Segon curs d'iniciació a la defensa de les persones consumidores en l'àmbit local

Imatge d'activitat formativa del SSPC Font: Arxiu

Imatge d'activitat formativa del SSPC Font: Arxiu

Curs semipresencial per a professionals dels serveis públics de consum, ja siguin OMIC, OCIC, OPIC o OAC, on es tramitin consultes de consum. Està dividit en cinc mòduls: introducció en matèria de consum, el procediment de la reclamació, els productes i serveis, els subministraments bàsics i, la inspecció.

Es tracta d'un curs distribuït en 5 sessions presencials i 10 hores no presencials destinades a la realització d'un pràcticum. Aquest consisteix en una anàlisi del procediment d'atenció a les consultes de consum establert en l'ens local de cada participant i en la realització d'una proposta de possibles millores. Les sessions presencials es dedicaran a presentar els continguts teòrics, a fer el seguiment del pràcticum dels assistents i al seu lliurament en la darrera sessió.

El curs es desenvoluparà els dies: 17, 24 i 31 de març, 7 i 28 d’abril de 9.30 a 14.30h a les aules de l’edifici Serradell de Mundet.

Es lliurarà certificat d’assistència a les persones que acreditin una presència del 80% de les hores lectives presencials.

+ informació i preinscripció

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #121 - 17 de febrer de 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum