Butlletí l'Aparador
26 de juliol de 2022 - #181
Anar a dalt

Portada

L'acció formativa consta de 20 hores en format de videoformació, amb suport d'una aula virtual, organitzades en 10 sessions d'una hora i mitja. El curs s’iniciarà el 27 setembre i finalitzarà el 26 d'octubre. L'aula virtual inclou activitats formatives com lectures recomanades, exercicis, promou la participació en el curs mitjançant els fòrums i és el canal on resoldre les dubtes.

Anar a dalt

Xarxa Local de Consum

Vilafranca del Penedès: xerrada sobre economia domèstica

L’Ajuntament va organitzar el passat 6 de juliol a l'espai per a l'activitat cultural i associativa "l’Escorxador" una xerrada pràctica per donar consells relacionats amb l’economia domèstica i la gestió del pressupost familiar.

Anar a dalt

Notícies

Centre Europeu del Consumidor: bons de viatge

Les aerolínies reemborsen els seus diners a més de mig milió de consumidors als quals es van oferir bons de vol gràcies a la intervenció de la Comissió Europea i les autoritats de consum durant la pandèmia de la COVID-19.

Anar a dalt

Materials d'interès

Les fruites i hortalisses tenen una presència important en la nostra cistella de compra. Per a triar-les, a més dels nostres gustos personals, ens guiem pel preu, l'estacionalitat o la seva procedència.

Anar a dalt

Normativa

S'ha modificat el Reglament del Sector Ferroviari que afecta el sistema de reclamacions. Els usuaris podran presentar les seves reclamacions dins dels 3 mesos següents als fets que van donar lloc a aquestes.

Anar a dalt

Consum a Europa

TikTok es compromet a alinear-se amb les normes de la UE per protegir millor els consumidor i Amazon Prime modifica les seves pràctiques de cancel·lació per complir amb les normes de consumidors de la UE.

El Paquet sobre els serveis digitals estableix un primer codi normatiu obligatori per a les plataformes en línia. Aquestes noves normes s'aplicaran a tota la UE i crearan un espai digital més segur i obert, basat en el respecte dels drets fonamentals.

Anar a dalt

Agenda

Sortides de les UMICS mes d'agost

Visites de les Unitats Mòbils d'Informació al Consumidor programades per aquest mes d'agost als municipis de la província de Barcelona. 

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum