Butlletí l'Aparador
21 de novembre de 2023 - #195

Xarxa Local de Consum

Santa Perpètua de Mogoda: xerrades sobre seguretat i consum

La Regidoria de Consum a través de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), organitza la 14a del cicle de “Xerrades sobre seguretat i consum” amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra.

Enguany, s’han programat dues sessions que tindran lloc el 9 de novembre a les 15.15 hores al Centre Cívic Can Folguera i el 23 de novembre a les 17.15 hores al Centre Cívic la Florida.

Aquestes xerrades informatives, principalment adreçades a persones consumidores i gent gran, estan destinades a donar consells i recomanacions de seguretat per evitar estafes i robatoris, que solen augmentar en les dates nadalenques. Des de la vessant del consum es parlarà de consum responsable per enfocar i planificar les compres per no deixar-nos emportar pel vertigen de l’etapa nadalenca i s’oferirà informació sobre possibles incidències en matèria de consum. 

Durant aquest mes de novembre també es pot gaudir i visitar l’Exposició itinerant sobre consells de seguretat a gent gran que estarà ubicada del 6 al 10 al Centre Cívic Can Folguera i del 20 al 24 al Centre Cívic la Florida, coincidint amb les dates de celebració de les dues xerrades.  
 

Més informació

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #195 - 21 de novembre de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum