Butlletí l'Aparador
21 de novembre de 2023 - #195

Xarxa Local de Consum

Cubelles: 8a Setmana de Consum Responsable

Les dues darreres setmanes de novembre, l'Ajuntament torna a organitzar la Setmana de Consum Responsable que coincideix també amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Aquest any concretament s’oferiran consells sobre les compres segures a internet vist l’increment de reclamacions rebudes al Servei Públic de Consum. 

L'objectiu és oferir un conjunt d’activitats i tallers adreçats a diferents públics per conscienciar del consum responsable i del nostre impacte com a consumidors a la terra i al nostre entorn. Es cerca promoure una manera diferent i responsable de consumir just a les portes de les compres de Nadal. 

Al llarg dels dies es concentraran un conjunt d'activitats organitzades pel Servei Públic de Consum i la regidoria de Medi Ambient. No només es faran accions pels ciutadans i visitants sinó que també a escoles i instituts amb tallers escolars de temàtica de consum. 

La campanya es desenvoluparà entre el 17 de novembre i l'1 de desembre a xarxes socials, als mitjans de comunicació de l’Ajuntament, al mercat dels divendres i a les activitats que es realitzaran a diferents localitzacions del municipi.
 

Més informació

Programa

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #195 - 21 de novembre de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum