Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2023-2024 octubre
Anar a dalt

Actualitat

 

Jornada CuEmE: «La curiositat»

 
  D’esquerra a dreta, Eva Menor, diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme, i Joan Galeano, diputat de l’Àrea d’Educació.

D’esquerra a dreta, Eva Menor, diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme, i Joan Galeano, diputat de l’Àrea d’Educació.

 

Dedicarem la jornada CuEmE d’aquest curs 2023-2024 a la curiositat com el motor de l’exploració i la investigació. Hem enregistrat aquesta jornada, que estrenarem el 26 d’octubre a les 12 h al web del CuEmE. Comptarem amb la participació d’Irene Lapuente, directora de La Mandarina de Newton, la qual presentarà la ponència «La curiositat, l’enzim de l’aprenentatge» i conduirà la taula d’experiències, que, en aquesta edició, pren forma de pòdcast. Consulteu el programa.

 
 

Resultats de l’avaluació del curs 2022-2023. El CuEmE aposta per la millora contínua

 
 

 

Comença el nou curs, amb el compromís de millorar i ampliar el programa partint de les vostres demandes recollides als qüestionaris d’avaluació del mes de juny passat. La vostra participació s’ha incrementat respecte del curs anterior: vam recopilar 6.903 enquestes de diverses entitats locals, escoles, estudiants i famílies, gairebé 1.000 aportacions més respecte de l’any anterior.

 
 

Paquet d'arrencada del curs

 
 

 

Com sempre a l'inici del curs, hem preparat un conjunt de documents per ajudar-vos a engegar una nova edició del programa. A la web del CuEmE trobareu el document de presentació amb infografies i informació visual per entendre què és el CuEmE, qui hi participa i quins recursos ofereix. També hem publicat cronogrames del programa i del projecte a l'aula en format Excel i  finalment un llistat amb les les dates dels moments clau del curs

 
Anar a dalt

El kit CuEmE

 

La guia didàctica

 
 

 

Aquest inici de curs volem posar en relleu una eina dissenyada per facilitar la programació de cada fase i l’ús dels recursos del Kit CuEmE: la guia didàctica. Trobareu una versió de la guia adaptada a cada col·lectiu participant: professorat, ens local i alumnat, en cadascuna de les fases del projecte educatiu. Aquesta guia defineix els objectius didàctics específics de la fase, presenta els moments d’aprenentatge i acaba recollint, de manera ordenada, tots els recursos associats a la fase. 

 
Anar a dalt

En el butlletí vinent parlarem de…

Què s'ha dit a la jornada d'inici de curs i del desenvolupament del projecte durant el primer trimestre.

Recuperarem els continguts més significatius exposats durant la jornada i us recomanarem les eines del Kit CuEmE per treballar les primeres fases del projecte.

A més, publicarem una selecció de diferents experiències d’escoles i municipis que anirem recollint durant les setmanes vinents. Recordeu que, si voleu compartir l’activitat del CuEmE al vostre municipi, ens la podeu enviar des d’aquest formulari. I a les xarxes socials ens trobareu a través de l’etiqueta #cueme.

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X