Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2020-2021- octubre

Presentació

Estrenem butlletí

Crèdits: Lightspring / Shutterstock

Crèdits: Lightspring / Shutterstock

Comencem el curs i ho fem amb una novetat: el butlletí Cultura Emprenedora a l’Escola. Una eina per mantenir informada a la comunitat CUEME, una comunitat nombrosa i plural formada per tècnics, alumnat i famílies; municipis de més de 100.000 habitants i poblacions de menys de 5.000; escoles de 3 i 4 línies de l’àrea metropolitana i ZER de comarques de l’interior; professionals de l’educació, del desenvolupament econòmic, I d’àmbits diversos: administració pública, cooperatives, comerços, entitats del tercer sector...

Tots junts treballant perquè nens i nenes de 10 i 11 anys tinguin ocasió d’aprendre i posar en pràctica valors, habilitats i capacitats emprenedores d’una forma real i significativa. Aquest curs participa al Programa l’alumnat de 220 escoles de 105 municipis. En els 9 anys de vida del projecte, hi comptem més de 42.000 alumnes.

Amb aquest butlletí volem per una banda, fer-vos arribar les informacions més rellevants i els recursos per dur a terme CUEME al llarg del curs, i per una altra, crear un espai per compartir les actuacions i les experiències de tots els que estem participant per reconèixer la feina feta, aprendre uns dels altres i enriquir el Programa.

Us animem a fer arribar compartir aquest butlletí a les escoles participants del vostre municipi o altres agents del territori que hi tinguin interès per tal que es subscriguin. Trobareu l'enllaç per a la subscripció al peu del butlletí.

En definitiva, esperem que aquest espai serveixi per acompanyar-vos, per fer comunitat i per fer créixer el programa Cultura Emprenedora a l’Escola. Us desitgem un curs cooperatiu i emprenedor, dues competències imprescindibles en el món actual, i més encara en la situació que ens trobem.

Eva Menor, diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç.

Alfredo Vega, diputat president l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut

Butlletí: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de butlletí: #2 - Curs 2020-2021- octubre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X