Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2020-2021 -novembre

El kit CuEmE

Novetats del Kit

Web del Kit CuEmE

Web del Kit CuEmE

Hem actualitzat els índex (el de recursos, el de documents descarregables i el de vídeos) en correspondència amb tots els canvis realitzats al Kit Cueme durant els darrers mesos. També hem adaptat els continguts de la Guia de  Referència de l’Estratègia Local adaptada curs 2020-21 i Adaptacions del projecte a l’aula curs 2020-21 a la situació generada per la COVID-19. [Llegiu més]

Hem modificat l'estructura de la fase 5: Cerquem finançament per incorporar una nova proposta: Taller de finançament per tal que el contingut al voltant de les entitats bancàries (què són els bancs, les seves funcions, diferències entre tipus de bancs, ... ) quedés més visible en l’estructura del kit. Aquest recurs nou, el trobareu tant a l’espai professorat, com ens local. 

Al recurs Sol·licitem el préstec, que abans era només un recurs pel professorat, hem afegit un recurs a l’ens local, ja que aquest pot donar suport al professorat per concretar una entrevista amb una entitat financera del territori. 

Recordeu que si teniu qualsevol dubte, suggeriment o millora en relació a l’eina, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a stp.kitcueme@diba.cat.

Butlletí: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de butlletí: #3 - Curs 2020-2021 -novembre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X