Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2020-2021 -febrer

Actualitat

Audiovisuals de suport als tallers a l’aula

Vídeo de suport a l'estudi de mercat

Vídeo de suport a l'estudi de mercat

Ja estan accessibles al Kit CUEME tres vídeos de suport als tallers que realitzen a l’aula persones de fora de l’escola que col·laboren en el programa. Aquests vídeos s’han produït en resposta a una demanda feta per les escoles i els ens locals de disposar de recursos per poder treballar a les cooperatives els diferents continguts en un context de restriccions de mobilitat i distanciament social que dificulta que els tallers es puguin fer de manera presencial. Com s’han fet?

Els vídeos s’han dissenyat perquè siguin útils en el context actual i puguin utilitzar-se de forma autònoma en cas que no puguin entrar a les aules persones externes, però també tenen vocació de continuïtat.

En la creació d’aquests vídeos, hem volgut comptar des del primer moment amb la participació dels ens locals, i per això s’ha creat un grup de contrast i seguiment del que formen part tècniques municipals de promoció econòmica i educació amb experiència en el programa.

Els vídeos s'han pensat per donar protagonisme als nois i noies i per això despleguen el contingut a partir de les preguntes dels propis alumnes. A més compten amb les intervencions dels diferents agents de la comunitat CUEME: personal tècnic municipal, alumnes de cicles formatius, empreses municipals, cooperatives o famílies, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima pluralitat i posar en valor les connexions del CUEME amb el territori.

Què en pensen les escoles?

“Ens va semblar molt ben fet i que tractava perfectament què calia tenir en compte d’una forma didàctica i entretinguda al mateix temps”.

Les escoles estan molt contentes de poder comptar amb recursos multimèdia, ja que són adaptables al context que estem vivint”.

“els va agradar molt! va estar bé veure el vídeo després de fer el taller de logos, perquè els va ajudar a reforçar el contingut”.

On trobar-los?

Podeu visualitzar els vídeos en l’apartat del professorat del Kit dels recursos següents: Disseny de logo, Estudi de mercat, Càlcul de preus.

Per fer possible que l’alumnat que ho desitgi pugui revisar els continguts claus del taller de Càlcul de preus, en l’apartat de l’alumnat del Kit CuEmE s’ha incorporat la part del vídeo que conté el resum.

Properament publicarem el vídeo dedicat a la Venda i les càpsules resum per a l’alumnat per als vídeos de Disseny del logo i Estudi de mercat. Us informarem quan estiguin accessibles.

Butlletí: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de butlletí: #4 - Curs 2020-2021 -febrer

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X