Butlletí Diari de Cultura
Divendres 5 de juny de 2020
Premi Frederic Roda 2024
Ir arriba

Notícies

La Diputació de Barcelona posa en marxa un pla de mesures per garantir i incrementar les aportacions econòmiques per a ens locals, entitats i creadors en la seva activitat cultural. En la seva globalitat, aquest any el pressupost de l’àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona és de 104 MEURS.

La corporació destinarà 2.220.000€ en un paquet de mesures extraordinàries de suport al sector cultural, conjuntament amb el previst al pressupost d’aquest any.

La Diputació de Barcelona programa un seguit d’actes virtuals per celebrar la Setmana Internacional dels Arxius, del 8 al 14 de juny.

El programa presenta entre altres continguts, vídeos sobre els arxius des de dins i les experiències dels seus usuaris, una exposició sobre la documentació que es conserva de les escoles catalanes des de mitjan del segle XIX fins al franquisme i un tutorial per conservar les fotos fetes amb el mòbil, entre altres propostes.

El Centre d'Estudis i Recursos Culturals CERC recupera la seva oferta formativa suspesa a causa de la situació creada pel Covid-19, amb noves accions formatives que s'impartiran online entre els mesos de juny i juliol.

Es tracta de tres cursos que tindran en compte l’impacte que ha suposat el Coronavirus en la cultura, sobretot pel que fa a la programació, l’assistència a activitats, el paper dels equipaments culturals, la contractació i els pressupostos dels ajuntaments, i la potenciació de les xarxes i plataformes de difusió de continguts online.

Ir arriba

Recursos

Ir arriba

Plataformes

Xarxa de Museus Locals

Visita comentada al Museu Municipal de Calella

Visita comentada al Museu Municipal de Calella

Biblioteca Virtual

Prestatge virtual Paul Auster

Prestatge virtual Paul Auster

Interacció

Parlem amb... Gemma Carbó

Parlem amb... Gemma Carbó

Mapes de Patrimoni

Celebració del Corpus a La Roca del Vallès

Celebració del Corpus a La Roca del Vallès

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis de Cultura
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187 - Recinte Escola Industrial, Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 271
gs.cultura@diba.cat
www.diba.cat/cultura

Twitter Youtube Facebook Instagram