Butlletí Diari de Cultura
9 d'abril de 2021
Premi Frederic Roda 2024
Anar a dalt

Notícies

La Sala Gran del Museu Marítim de Barcelona albergarà durant tres anys obres de grans figures de la història de l'art, començant per l'exposició dedicada a l'artista gràfic neerlandès M.C. Escher, que s'inaugurarà el pròxim 29 d'abril.

El diputat de Cultura, Joan Carles Garcia Cañizares, destaca que la proposta arriba en un moment crucial per a la reactivació de l’oferta cultural de Barcelona i la seva demarcació.   

El Monestir de Sant Cugat és el fil conductor de la nova instal·lació «Tots som monestir» del projecte Coincidències insòlites, una iniciativa que posa en diàleg peces o esdeveniments que vinculen diversos museus de la Xarxa de Museus Locals. 

En aquesta ocasió, juntament amb el Museu de Sant Cugat participen el Museu d’Història de Cerdanyola del Vallès, el Museu Municipal de Montcada i Reixac i el Centre d’Interpretació del Patrimoni Molí d’en Rata de Ripollet.

La Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona presenta la segona edició de l'Espai Confluències centrat en el debat al voltant del nou model de museus i l'actual procés de digitalització.

El seminari en línia «Habitar el museu en digital: la construcció d'un nou paradigma» s'adreça als professionals dels museus i equipaments expositius municipals i tindrà lloc el 26 d'abril a partir de les 12 h.

L'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona publica la convocatòria de dues noves subvencions.

D'una banda les adreçades a projectes de foment i difusió de la Cultura Popular i Tradicional, i per altra les destinades a finançar cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades del sector cultural.

Consulteu-ne les bases i procés de sol·licitud.

L'Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona publica la convocatòria de subvencions per a commemoracions d'esdeveniments.

Consulteu-ne les bases i procés de sol·licitud.

Anar a dalt

Recursos

Anar a dalt

Plataformes

Xarxa de Museus Locals

Visita comentada al Museu Municipal de Calella

Visita comentada al Museu Municipal de Calella

Mapes de Patrimoni

Celebració del Corpus a La Roca del Vallès

Celebració del Corpus a La Roca del Vallès

Biblioteca Virtual

Prestatge virtual Paul Auster

Prestatge virtual Paul Auster

Escenari

Cartellera dels espais escènics municipals

Cartellera dels espais escènics municipals

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis de Cultura
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187 - Recinte Escola Industrial, Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 271
gs.cultura@diba.cat
www.diba.cat/cultura

Twitter Youtube Facebook Instagram