Butlletí TTT - octubre 2021 - Projecte transformador: Treball, Talent i Tecnologia

Per què un butlletí sobre Treball, Talent i Tecnologia?

 

Aquest nou butlletí sobre Treball, Talent i Tecnologia vol ser un canal de comunicació enfocat a donar a conèixer l’activitat dels projectes territorials que s’estan desenvolupant en el marc d’aquesta iniciativa de la Diputació de Barcelona, oferir informació útil per a la ciutadania, empreses i governs locals i, a més, reflexionar sobre temes d’actualitat de promoció econòmica i d’ocupació en l'àmbit local. Us animem a participar-hi.

Ir arriba

El projecte transformador

Segons Antón Costas, president de la Fundació Cercle d'Economia, a la presentació del programa Treball, Talent i Tecnologia: "A la vida el que és difícil són les transicions. És més fàcil imaginar com serà el 2050 que decidir els passos per caminar cap a aquest objectiu en els pròxims dos anys". 

 

 

Els projectes es fonamenten en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari. 

Poden ser beneficiàries del programa TTT les empreses que tinguin perspectives de creixement, estiguin fortament arrelades al territori i siguin generadores de llocs de treball de qualitat. Preferentment, han de ser empreses que pertanyin a una de les cadenes de valor de negocis identificades en el territori.

Si esteu en situació d'atur o busqueu millorar a la feina, podeu participar en el programa TTT. Us servirà per tenir una diagnosi del vostre nivell de maduresa digital, a més d'orientació i accés a formació en competències digitals, i la possibilitat de fer pràctiques laborals.

Ir arriba

Formació

Andrey_Popov / Shutterstock.com Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

 

Encara sou a temps d'apuntar-vos a la jornada Mites i certeses de l’impacte de la robòtica en el mercat de treball, que tindrà lloc el proper 30 de novembre​​​​​

Ir arriba

Destaquem

El programa TTT, en línia

Consulteu el web TTT per accedir als recursos per al desenvolupament i la implementació de polítiques locals d'ocupació.

Mesurar la competència digital

El DigComp és el Marc Europeu de Competències Digitals i ens pot ajudar a desenvolupar i monitorar les habilitats digitals de les persones.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme

Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
smt.ttt@diba.cat
Treball, talent, tecnologia
Butlletins anteriors

 

Youtube