Butlletí TTT - abril 2024 - Programa TTT 2024-2026

Nova edició del programa Treball, Talent i Tecnologia

Alexandra Koch / Pixabay

Alexandra Koch / Pixabay

En aquest número del butlletí TTT us facilitem informació sobre la nova edició del programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026, des dels seus objectius fins a les novetats que incorpora.

Go top

Parlem de...

La Diputació de Barcelona ha aprovat el desenvolupament de la segona edició del Programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), per al període 2024-2026.  És un bon moment per reflexionar al voltant dels aprenentatges que hem extret de la primera edició i abocar-los en aquesta segona perquè volem continuar transformant i innovant des del món local.

Go top

TTT 2024-2026

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) torna amb una nova edició per al període 2024-2026 amb l'objectiu de continuar promovent l'ocupació de qualitat i la competitivitat del teixit empresarial en un context de transformació tecnològica. 

Go top

Formació

Andrey_Popov / Shutterstock.com Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Des del Servei de Mercat de Treball programem accions formatives relacionades amb els objectius del Programa Treball, Talent i Tecnologia. Consulta l’oferta formativa i accedeix a les preinscripcions obertes.

Go top

Recursos

El test Pix-TTT està dissenyat per avaluar de manera objectiva, a través de la resolució de reptes i activitats, el nivell de maduresa digital de les persones. Els resultats del test fan més fàcil al personal tècnic proposar formació per millorar les habilitats de les persones. 

Go top

Destaquem

Què funciona?

Les fitxes Què funciona? s'han elaborat a partir de l’anàlisi de les accions realitzades pels projectes emmarcats en la 1a edició del programa Treball, Talent i Tecnologia. Aquestes fitxes faciliten la presa de decisions en la implementació de polítiques en l’àmbit del mercat de treball i del desenvolupament econòmic. 

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme

Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
smt.ttt@diba.cat
Treball, talent, tecnologia
Butlletins anteriors

 

Youtube