Butlletí TTT - octubre 2022 - Diagnosi 4.0 a les empreses

La importància d’un diagnòstic 4.0

Denphumi/shutterstock.com

Denphumi/shutterstock.com

En aquest número del butlletí Treball, Talent i Tecnologia (TTT) podeu trobar reflexions al voltant de la tecnologia i la diagnosi 4.0, aquest últim com a instrument que permet a les empreses disposar d’informació suficient i necessària per poder afrontar el desafiament d’adaptar-se als canvis.

Anar a dalt

Parlem de...

Estem vivint un procés de transformació digital que canviarà les estructures de generació i distribució de riquesa (també canviarà la manera com les persones vivim i ens relacionem, però això “avui no toca”).

Anar a dalt

El projecte transformador

La transició digital de les empreses no implica solament implantació de noves tecnologies: el canvi ha de ser econòmicament viable i requereix d’una adaptació del talent del negoci, per tal que pugui absorbir la potencialitat i les noves oportunitats que aquestes eines generen. 

Anar a dalt

Formació

Andrey_Popov / Shutterstock.com Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Us interessa reflexionar sobre el procés de transformació digital dels SLO? Voleu saber com impacta la robòtica en el mercat de treball? Encara sou a temps d’apuntar-vos a les darreres accions formatives de l’any 2022.

Anar a dalt

Recursos

El Kit Digital és una iniciativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital que ajuda a les PIMES en el seu camí a la transició digital.

Anar a dalt

Destaquem

El #ChallengeFutur ja està escalfant motors!

Estigueu ben atents i atentes perquè al novembre veurà la llum una nova cadena de reptes a la que s’han volgut sumar, entre d’altres, influencers com la Juliana, l’Àlex Tous, la Berta Aroca o la Llum.

Les 95 ocupacions més demandades al web d’ofertes Xaloc

L’avenç cap a una societat cada vegada més digitalitzada porta associada no només la creació de nous perfils professionals, sinó també la transformació dels llocs de treball. 

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme

Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
smt.ttt@diba.cat
Treball, talent, tecnologia
Butlletins anteriors

 

Youtube