Butlletí TTT - gener 2023 - Competències digitals

Competències digitals: nous perfils, perfils que es transformen i perfils que desapareixen

Master1305 / Shutterstock.com

Master1305 / Shutterstock.com

La transformació digital està impactant cada vegada més en totes les ocupacions, i impulsa la creació de nous perfils, transforma o en fa desaparèixer d’altres. Actualment, ja és evident la necessitat de competències digitals entre persones treballadores o en situació d’atur, i això fa que augmenti el desequilibri entre l’oferta i la demanda del mercat de treball.

Go top

Parlem de...

Marc competències digitals / DigComp 2.2 Marc competències digitals / DigComp 2.2

Marc competències digitals / DigComp 2.2

Marc competències digitals / DigComp 2.2

La transformación digital está modificando todos los aspectos de nuestras vidas diarias, desde la forma en la que nos comunicamos e interactuamos, hasta la forma en la que aprendemos o trabajamos, cada vez más interconectados y globalizados.

Go top

El projecte transformador

MogentTIC és una iniciativa pública supramunicipal per a la promoció de l’ocupació en el sector de la industria digital.

Mireu com viuen coneguts influencers com la Nadine Romero, la Llum i l’Alex Tous, entre d'altres, l’experiència de passar un dia exercint professions impactades per la tecnologia. 

Go top

Formació

Andrey_Popov / Shutterstock.com Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Per què és important tenir una mentalitat de creixement? Com preparar una entrevista de prospecció des de la perspectiva de cadenes de valor de negocis? Què és la metodologia Agile i com s’aplica a la gestió de projectes transversals? Entra i consulta les accions formatives del TTT!

Go top

Recursos

PIX és una plataforma gratuïta que avalua les habilitats digitals de forma objectiva a partir de la resolució de reptes. En el marc del TTT estem desenvolupant una prova pilot per utilitzar la metodologia de PIX en el desenvolupament i l'avaluació de les competències digitals de les persones participants. 

Go top

Destaquem

Saló Ocupació: Agricultor 4.0 i Escape room

El novembre passat va tenir lloc el Saló de l’Ocupació on es van oferir dues activitats molt interessants i entretingudes per al jovent assistent: la presentació del ChallengeFutur amb el vídeo del Long fent d’Agricultor 4.0 i l’Escape room  “DISTOPIA, col·lapse global”.

Un espai per experimentar més de 100 professions

A la Fira Mondial des Metiers a Lyon cada any es poden conèixer més de 700 ocupacions i experimentar-ne més de 100! Una delegació catalana va assistir a la Fira de la mà de l’Agència FPCAT per conèixer aquest referent en orientació a través de la descoberta.

La Comissió Europea declara el 2023 Any Europeu de les Competències

Metamorworks / Shutterstock.com

Metamorworks / Shutterstock.com

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme

Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
smt.ttt@diba.cat
Treball, talent, tecnologia
Butlletins anteriors

 

Youtube