Butlletí Ocupació a la Indústria Local
N.1 - Especial Jornada Ocupació a la Indústria Local 2018 (maig 2018) - #1

Resum de la Jornada

La Diputació de Barcelona aposta per la indústria local

Encetem la primera edició del Butlletí amb l'especial de la Jornada del programa Ocupació a la Indústria Local que va tenir lloc el dia 22 de novembre a l’espai Francesca Bonnemaison. L’acte va ser un reconeixement a totes les persones participants que al llarg de dues edicions han alineat els seus esforços, expectatives i necessitats per dur a terme 24 projectes en el si de la indústria local dels municipis, amb un alt valor qualitatiu i amb uns bons resultats quantitatius. Llegir més...

 

En aquest butlletí trobareu instantànies del que va succeir a la jornada del programa OIL.

L’inici de la jornada i la primera intervenció va ser a càrrec de la Sra. Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona i el Sr. Marc Castells, vicepresident 2n i diputat delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

Posteriorment, una primera taula rodona amb el títol “Ocupació i Indústria” va donar el tret de sortida a les visions d’un grup selecte de persones expertes. Moderada per la periodista de TV3 Gemma Navés, aquest espai va comptar amb la presència del Sr. Antón Costas, del Sr. Guillermo Dorronsoro, la Sra. Anna Mates i la Sra. Estela Sánchez. Aquesta taula va tenir un caire inspirador per a tots i totes els assistents ja que van aportar diferents punts de vista i van elevar el nivell de coneixement a aspectes més estratègics.

L’experiència dels agents participants va tenir el seu protagonisme a la segona taula rodona de la jornada, moderada per la periodista de La Xarxa, Glòria Trullàs, i amb la participació de la Sra. Úrsula Cornejo, el Sr. Xavier Cano, el Sr. Jordi Camps i la Sra. Sílvia Pont. El testimoni de les persones participants ha format part de la taula mitjançant un vídeo on elles mateixes explicaven la seva experiència. Aquesta taula ha generat un espai per parlar de l’experiència i la pràctica i així ha donat a conèixer la gran tasca de col·laboració publicoprivada, que és l’energia neta que mou el programa OIL.

La trajectòria global, els resultats obtinguts a les dues edicions i la presentació de la nova convocatòria van tenir un espai propi a la jornada de mans de la diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, la Sra. Sònia Recasens, la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, la Sra. Rosa Serra, i el gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació el Sr. Leandre Mayola.

Aquesta edició especial compta també amb un espai per a la foto de família i les mencions a cada projecte i ens locals. I per finalitzar, el ressò que la jornada va tenir a diferents mitjans, Twitter, Linkedin i premsa.

 

Butlletí: e-Indústria
Número de butlletí: N.1 - Especial Jornada Ocupació a la Indústria Local 2018 (maig 2018)

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic Local
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
Fax 934 022 525
Ocupació a la Indústria Local

 

Visualitzar el Twitter @economieslocals Visualitzar el Twitter #OcupacióIndústria