Butlletí educ@diba
Del 4 al 17 d'octubre de 2019 - #222

Ciutat educadora

Projecte "Interseccions. Transversalitat entre educació i cultura"

Portada de la fitxa

Portada de la fitxa

L’Ajuntament del Prat de Llobregat participa al programa Educació 360, on la Diputació de Barcelona i onze ajuntaments impulsen projectes pilot a diferents territoris de la demarcació de Barcelona per connectar l’educació i els aprenentatges que s’estan oferint des de diversos àmbits.

El seu projecte pilot, el programa Interseccions, es concep com a projecte col·lectiu basat en el treball transversal que situa l’educació i la cultura com a àmbits prioritaris d’acció per lluitar contra les desigualtats i contribuir al benestar personal. [+]

A Interseccions es considera que el treball transversal entre la cultura i l’educació genera en el municipi necessàries i noves lògiques de corresponsabilitat real.

El programa es desenvolupa a partir de cinc àmbits de treball o coneixement i segons cada àmbit trobem diferents projectes:

  • Educació en les arts. Les arts són una eina de transformació personal i col·lectiva i que afavoreixen el desenvolupament integral dels seus participants.
  • Lectura. El foment de l’hàbit lector és una via d’accés al coneixement i comprensió de l’entorn.
  • Coneixement de la ciutat. La connexió amb la ciutat i els seus entorns culturals contribueix a reconèixer diferents formes de producció cultural i, a partir de la riquesa cultural del municipi, generar diferents aprenentatges.
  • Impuls de l'anglès. L’aprenentatge de l’anglès s'ha potenciat dins i fora del temps lectiu.
  • Científic tècnic digital. El món es pot entendre des de la investigació científica, la creativitat i els recursos tecnològics.

Butlletí: Educ@diba
Número de butlletí: #222 - Del 4 al 17 d'octubre de 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual