Butlletí educ@diba
6 de març 2023 - #285

Formació

Inauguració de la 17a edició del Programa de direcció d’escoles bressol

Moment de la presentació de la 17 edició

Moment de la presentació de la 17 edició

El 21 de febrer es va iniciar una nova edició del curs per a direccions d’escoles bressol que durarà fins al 9 de maig de 2023. Aquesta edició consolida una altre vegada la presencialitat d’aquesta formació i constarà de 72 h presencials, distribuïdes en 9 sessions de 8 h cadascuna.

Enguany hi participaran 18 directores d’escoles bressol municipals de 16 municipis de la província de Barcelona.

Els municipis que hi participaran son: Barberà del Vallès, Begues, Canet de Mar, Castellet i la Gornal, Granollers, Lliçà d'Amunt, Mediona, Molins de Rei, Mollet del Vallès, Prats de Lluçanès, Santa Coloma de Cervelló, Santa Eulàlia de Ronçana, Terrassa, Vacarisses, Valldoreix i Vallirana

Per a la Diputació de Barcelona fa molts anys que les escoles bressol municipals són una de les prioritats de suport als ens locals. Per aquest motiu, a més d’aquest Programa de direcció d’escoles bressol, el 2019 es va constituir la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals, a la qual s’han adherit 91 ens locals que integren un total de 280 escoles bressol. A més, es programen diverses accions formatives. Al 2022 se’n van programar 25.

Què és aquest Programa? 

És un programa formatiu en el qual les principals aportacions són reforçar el rol de les direccions, millorar-ne la professionalització i dotar-les d’instruments de gestió.

Què s’ha fet fins ara?

Al llarg de 14 anys i en 16  edicions, s’han format 428 directores d’escoles bressol municipals de gestió directa. En total, s'han ofert 1.147 hores de formació i han participat 102 municipis de la província de Barcelona - el 68 % de municipis amb escoles bressol municipals de gestió directa.

Butlletí: Educ@diba
Número de butlletí: #285 - 6 de març 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual