Butlletí educ@diba
19 de desembre 2023 - #290

Destacat

El 21 de desembre, el Ple de la Diputació de Barcelona aprovarà la convocatòria 2024 del Catàleg de serveis. Com a novetats, agrupem en un únic recurs de concurrència competitiva (Finançament d’accions per a la millora educativa) 3 recursos existents en el catàleg 2023, presentem un nou recurs per al Benestar emocional per a l’aprenentatge i avancem el termini de sol·licitud de recursos tècnics. Publicarem tota la informació al web a partir del dia 21.

Go top

Actualitat de la Gerència de Serveis d'Educació

Fem un repàs del més destacat de 2023

Arribem a final d’any i a l’inici de les festes de Nadal, un bon moment per fer un repàs dels continguts més destacats del 2023 des de l’Àrea d’Educació. Es tracta d’un recull de càpsules formatives, seminaris, guies i vídeos sobre temàtiques clau que hem dissenyat al llarg de l’any amb la vocació clara d’acompanyar els municipis a construir el futur de l’educació en l’àmbit local. 

Cloenda de la 18a edició dels Cercles de Comparació Intermunicipals

S’han presentat els resultats del curs 2021/2022 dels Cercles, en els quals s’avalua la millora de la prestació i la gestió de les escoles bressol i de música municipals a través d’estratègies de benchmarking.

La participació i implicació dels responsables locals en tot el procés ha estat molt valuosa. Tota aquesta feina servirà per millorar la gestió i generar noves línies de treball.

Parlem amb quatre regidores d’Educació sobre quins reptes es plantegen com a ciutats i pobles educadors

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, entrevistem a les regidores d’Educació del Prat de Llobregat, Bigues i Riells del Fai, Sant Vicenç de Castellet i Granollers.

Suport als consells escolars municipals: millorem el web amb més recursos per impulsar els CEM

Hi trobareu tant els recursos que oferim a través del Catàleg de serveis com diferents recursos que us permetran avançar autònomament en el desenvolupament dels CEM.

Recursos

Amb la convicció que el nou any suposarà un impuls per a una educació local de qualitat, equitativa i diversa, totes les persones que treballem a Educació de la Diputació de Barcelona us desitgem bones festes i un feliç 2024! 

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual