Butlletí educ@diba
14 de març 2024 - #294

Destacat

Aquesta jornada, que impulsa la Xarxa d’Escoles Municipals de la Diputació de Barcelona, s’adreça als professionals de l’educació, i té la voluntat de possibilitar un espai de reflexió, diàleg i trobada del món local, i de connectar les xarxes d’escoles municipals i les escoles municipals del territori.

Hi assistiran la consellera d’Educació, Anna Simó i Castelló, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret Sabidó.

Go top

Actualitat de la Gerència de Serveis d'Educació

Participem, un any més, en una nova edició del Saló de l’Ensenyament

Diputats Joan Galiano i Glòria Colom amb la Gemma Guasch, co-creadora del TRANSITAR-bus

Diputats Joan Galiano i Glòria Colom amb la Gemma Guasch, co-creadora del TRANSITAR-bus

El diputat de l'Àrea d'Educació, Joan Galiano ha destacat l’espai del TRANSITAR-bus com a punt de trobada i referència del sector i que “És precisament a través de projectes com aquest que donem suport als municipis amb una eina d’orientació que fa incís en l’educació al llarg de tota la vida”.

Acte de cloenda del centenari de l’Escola de Teixits de Canet

Il·lustració de la façana de l'Escola

Il·lustració de la façana de l'Escola

El 18 d’abril vinent se celebrarà l’acte institucional de cloenda del centenari de l’Escola de Teixits de Canet de Mar al recinte mateix de l’Escola. Durant l’acte es presentarà el llibre commemoratiu Cent anys de l’Escola de Teixits, una obra amb més de 200 fotos i documents que il·lustren la història de l’Escola. Inscriviu-vos al següent formulari per assistir-hi.

Inscriu-te a les accions formatives d’abril i maig

Entre altres temes, hem programat formacions sobre els consells escolars municipals, la xarxa del sistema local d’orientació i acompanyament, i els pactes locals contra la segregació educativa.

Al nostre web pots consultar tota la informació (dates, continguts, docents, inscripció...) de les accions formatives que farem durant els mesos d’abril i maig. Inscriu-t’hi i reserva’t les dates a l’agenda.

T'esperem al proper seminari per a electes sobre coeducació

En aquest seminari analitzarem les causes i la rellevància actual de la coeducació i la prevenció de les violències masclistes en l’àmbit educatiu. També plantejarem diferents propostes a desenvolupar des de les regidories d’educació dels municipis.

La trobada anirà a càrrec de Núria Solsona Pairó, doctora en Ciències de l’Educació, activista feminista i experta en coeducació i història de la ciència.

Go top

Catàleg i convocatòries

Aquest termini s'aplica als recursos de la «Funció educativa de les famílies» i el programa «Cultura Emprenedora a l'Escola -CuEmE». Recordeu que els ens locals interessats en rebre aquest suport material han de fer el tràmit abans del 30 d'abril de 2024.

D'altra banda, recordeu que el període de sol·lictud de les exposicions itinerants educatives «Transitar, orientar-se en un món canviant» i «Indestructubles», es manté obert tot l'any.

Recursos

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual