Butlletí educ@diba
17 de juny 1024 - #297

Destacat

L’Escola de teixits de Canet de Mar va acollir el dijous 22 de juny al vespre la presentació del llibre commemoratiu com a cloenda de la celebració del seu centenari. L’acte va comptar amb l’assistència del diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Joan Josep Galiano, juntament amb el director del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de Canet de Mar (CRTTT), Miquel Soler i l’alcalde del municipi, Pere Xirau.

 

Ir arriba

Actualitat de la Gerència de Serveis d'Educació

Més de 1.500 alumnes d’FP participen en el projecte Metròpolis FPLab 2024

A la cloenda del projecte Metròpolis FPLab, amb el qual col·labora la Diputació de Barcelona, hi han participat joves de 26 equips finalistes i els seus tutors.

En aquesta 6a edició s'han inscrit més de 1.500 alumnes d'FP i cal destacar-hi sobretot l'augment d'alumnes de grau mitjà.

Dos nous títols de la col·lecció «Panels d’educació»

Hem publicat dos nous títols sobre el curs 2021-2022 que tracten la realitat dels centres educatius municipals a la província de Barcelona.

Inscripcions obertes: "La neurociència en l’aprenentatge d’ensenyaments artístics"

De quina manera la neurociència ajuda en la docència d’ensenyaments artístics? Com es treballa la creativitat artística amb coneixements en neuroeducació? Quines són les preguntes clau de la neurociència que contribueixen a optimitzar la feina dels docents? 

David Bueno contestarà aquestes i d'altres preguntes al seminari presencial. Inscriu-te!

20 de juny: us esperem a la sessió informativa del Projecte Presafalín adreçat a escoles bressol municipals

La Diputació de Barcelona col·labora amb la Gasol Foundation per implementar el projecte Presafalín a les escoles bressol municipals i espais adreçats a la primera infància. S’obre l’oportunitat d’incorporar noves escoles bressol municipals per al curs escolar 24/25. Si voleu conèixer tots els detalls del projecte, connecteu-vos el proper dia 20 de juny.

Recursos

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual