Butlletí e-Sports - 16 de desembre de 2013

Butlletins
16 de desembre de 2013 - #77

Activitats

David Martínez i Hasna Bahom, guanyadors de la XVIa Mitja Marató Ciutat de Mataró

David Martínez Lujan, amb un temps de 1h07'30', i Hasna Bahom, amb 1h18'51, van ser els guanyadors de les categories absolutes de la 16a Mitja Marató Ciutat de Mataró Gran Premi Diputació de Barcelona, que es va celebrar el passat 1 de desembre, amb el suport de l'Institut d'Esports de Mataró i la Diputació de Barcelona.

A la categoria handbike, el guanyador va ser José Luis García Guerrero, i a la de disminució visual, Jaume Bajo Lea. A la prova, van prendre part un total de 2.500 atletes, que van col·laborar voluntàriament amb la seva inscripció a la cursa amb la Mitja Solidària.

L'Ajuntament, la Fundació Maresme i la Unió de Botiguers van preparar un regal solidari per promoure i impulsar la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. També, la Mitjà Marató va col·laborar amb l'ONG Intermón Oxfam per donar a conèixer la campanya 'Tras la marca', que avalua les polítiques socials i mediambientals de les 10 majors empreses d'alimentació i begudes del món, i les convida a prendre les mesures necessàries per crear un sistema alimentari just.

El Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona  és un conjunt de mitges maratons, homologades per la Federació Catalana d'Atletisme, que es desenvolupen en el territori de les comarques de Barcelona. El calendari començava el 8 de setembre amb la 8a Mitja Marató Ciutat de Sabadell i finalitzarà el 9 de març de 2014, amb l'última prova que se celebrarà a Montornès del Vallès.

Al lliurament de premis van assistir, entre d'altres, el regidor  d'Esports de Mataró, Pere Galvany; el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuenda; i el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga, entre d'altres autoritats. 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat