Butlletí e-Sports - 16 de desembre de 2013

Butlletins
16 de desembre de 2013 - #77

Portada

Reconeixement de l'esport català a les persones amb discapacitat

El 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb discapacitat. Per aquest motiu, representants de l'esport català van voler fer una ofrena floral en el monument anomenat 'Superació', dedicat als esportistes paralímpics, en reconeixement a aquest col·lectiu.

L'acte, que va tenir lloc al Recinte Llars Mundet de la Diputació de Barcelona i de la Universitat de Barcelona, va comptar amb la presència del diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; el president de la Federació Catalana Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, Francesc Martínez de Foix i Llorens; el president de la Federació de persones sordes de Catalunya, Antonio Martínez; el degà Facultat de formació del professorat - Universitat de Barcelona, Albert Batalla; Xavier Amador, en representació de l'Ajuntament de Barcelona; i Oriol Marcè, en representació del Consell Català de l'Esport - Generalitat de Catalunya. 

Durant l'acte, les autoritats van valorar el paper de l'esport per a la normalització de les persones amb discapacitat i la seva integració en la societat.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat