Butlletí e-Sports - 16 de desembre de 2013

Butlletins
16 de desembre de 2013 - #77

Activitats

Sergio Enriquez i Mari Carmen Paredes, guanyadors de la 34a Mitja Marató de l'Espirall

Sergio Enriquez del Pratenc, amb un temps d'1h 10' 13'', i Mari Carmen Paredes del Club ISS l'Hospitalet ONCE, vencedora també en categoria de disminució visual amb 1h 27' 27'', van ser els guanyadors de la 34a edició de la Mitja Marató de l'Espirall Gran Premi Diputació de Barcelona. És la competició d'aquesta distància més antiga de Catalunya i la primera de tot l'Estat que arriba a les 34 edicions ininterrompudes.

Enguany, hi van prendre part un total de 700 atletes, amb rècord de participació femenina, superant el 14% del total. Aquesta prova, organitzada per l'Associació de Veïns de l'Espirall, forma part del 8è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, un conjunt de mitges maratons, homologades per la Federació Catalana d'Atletisme, que es desenvolupen en el territori de les comarques de Barcelona.

Al lliurament de premis, van assistir, entre d'altres, l'alcalde de Vilafranca del  Penedès, Pere Regull; el tinent d'alcalde, Ramón Zaballa; i el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.

Es va fer una menció especial a Frederic Vallbona, corredor del Club Atlètic Santa Coloma de Queralt, que va córrer amb el dorsal nº 100, commemorant la el seu centenar de mitges maratons.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat