Butlletí e-Sports - 14 de gener de 2014

Butlletins
14 de gener de 2014 - #78

Activitats

Sancho Ayala i Laia Andreu s'imposen a la Mitja Marató de Sitges

Sitges va celebrar el passat 12 de gener, la 31a Mitja Marató de Sitges Gran Premi Diputació de Barcelona. En categoria masculina, Sancho Ayala, del Fondistes Sols, amb un temps d'1h10'17'', es va imposar al local Dani Serra, amb 1h10'42'', i a David Guiamet, del club Slop.Cat, amb 1h10'47''.

En categoria femenina, Laia Andreu, del club Excursionista, va guanyar amb un temps d'1h22'57'', per davant d'Anna Riera, del club C.A. Canovelles, amb 1h25'33'', i de Maria del Carme Paredes, del club ISS L'Hospitalet, amb 1h26'31''.

Pel que fa als atletes amb disminució visual, el primer va ser Jaume Bajo, i la tercera corredora absoluta, Maria del Carme Paredes.

Un cop més, Sitges es va bolcar amb els participants de la mitja i el quart, que enguany han estat més de 3.500, generant també un considerable impacte econòmic i turístic durant una matinal de diumenge esportiva i festiva, en què s'ha pogut gaudir de l'atractiu recorregut per la vila.

Al lliurament de trofeus van assistir, entre d'altres, el regidor de Participació Ciutadana i Esports de Sitges, Josep Moliné, el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga i el representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l'Esport, Santiago Siquier.

La mitja de Sitges ha estat la 8a prova del Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, que engloba 13 mitges maratons que es disputen arreu de la demarcació de Barcelona i que tindrà la següent cita a Terrassa, el 26 de gener.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat