Butlletí e-Sports - 20 de març de 2014

Butlletins
20 de març de 2014 - #80

Activitats

Èxit a la 18a edició de la cursa de la Vall del Congost

El passat 15 i 16 de març es va celebrar a Aiguafreda la XVIII Cursa de la Vall del Congost - Gran Premi Diputació de Barcelona i per primera vegada va ser  puntuable per a la Copa d'Espanya de curses de muntanya.

El 25 de febrer se'n va fer la presentació amb la presència del diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; l'alcalde d'Aiguafreda, Joan Vila; el regidor d'Esports, Pere Molera; l'alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote; i el president Grup d'Atletes del Congost, Antoni De Arriba, entre d'altres autoritats. 

Aquesta cursa, que consta d'una marató i una mitja marató amb inici i final a Aiguafreda, recorre paratges de la Vall del Congost, travessant diferents municipis com Sant Martí de Centelles, Figaró i Tagamanent.

Enguany s'han inscrit 550 corredors a la marató i 350 a la mitja, tornant de nou a esgotar-se les inscripcions a una de les curses de muntanya amb més prestigi de Catalunya. Els guanyadors d'aquest any han estat: de la marató, Luis Alberto Hernando (3h 52' 25'') i Maite Maiora (4h 29' 19'') i de la mitja, Josep Viñas (1h 54' 40'') i Núria Villegas (2h 27' 51'').

Van lliurar els premis el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; l'alcalde d'Aiguafreda, Joan Vila; el seu regidor d'Esports, Pere Molera; i el president de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya, Joan Garrigós.

Enguany, la Cursa de la Vall del Congost ha col·laborat amb la Marató de TV3, organitzant un entrenament solidari en un tram del recorregut de la cursa i destinant part de la inscripció a la lluita contra les malalties neurodegeneratives.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat