Butlletí e-Sports - 20 de març de 2014

Butlletins
20 de març de 2014 - #80

Portada

Ocupació a tota vela

El passat 27 de febrer, es va presentar a Vilanova i la Geltrú el programa 'Vivim l'esport a la natura: Vela i Ocupació', que s'emmarca dins del projecte 'Esport i Feina' que impulsa la Diputació de Barcelona a través de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. 

El vicepresident primer, Ferran Civil, i el diputat d'Esports, Josep Salom, van explicar el programa 'Esport i Feina', que té com a objectiu principal fomentar i promoure la inserció laboral de les persones i la millora de la seva ocupabilitat, tot impulsant  el sector de l'esport com a generador d'activitat econòmica i d'ocupació. Els acompanyaven a la presentació l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el director de Node Garraf, Rafel Florenciano.

Pel que fa a 'Vivim l'esport a la natura: Vela i Ocupació', es tracta d'una iniciativa vinculada a la Federació de Vela (amb qui es va signar un conveni l'octubre de 2013) i als clubs de vela de la comarca per a la definició d'activitats, persones que hi treballen i possibles línies conjuntes d'actuació. Així, entre les principals actuacions que s'estan duent a terme destaquen la constitució d'una taula de treball, l'elaboració d'un atles dels serveis i recursos existents, la identificació de les barreres que poden dificultar la realització d'activitats i esdeveniments relacionats amb la pràctica esportiva de la vela, i la promoció d'activitats i esdeveniments esportius vinculats.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat