Butlletí e-Sports - 20 de març de 2014

Butlletins
20 de març de 2014 - #80

Activitats

Bernat Guàrdia i Mireia Boscà s'imposen al Descens Internacional de Sant Andreu de la Barca

Durant els dies 8 i 9 de març, Sant Andreu de la Barca ha tornat a ser la capital internacional del descens, amb la celebració de la 21a edició del Rock Shox, Gran Premi Diputació de Barcelona, primera prova puntuable de l'Open d'Espanya. En categoria masculina, ha guanyat Bernat Guàrdia (BTT Premià de Dalt), per davant de Steve Peat (Santa Cruz Sindicate) i d'Ivan Oulengo (MC Sant Andreu de la Barca). En femenina, s'ha imposat Mireia Boscà (Santa Cruz Crew), per davant de Blanca Julià (BTT Premià de Dalt) i  de Carmen Rosa Martínez (Club Ciclista Coruxo).

Més de 400 dels millors descensors internacionals s'han tornat a donar cita, com cada any i com a tast de la Copa del Món, en una de les proves més clàssiques del calendari internacional, per demostrar que aquesta prova és una de les més valorades per pilots i aficionats, tant pel seu traçat com per l'ambient, el nivell dels participants i l'organització. Tot plegat ha revertit en un considerable impacte econòmic i turístic per a Sant Andreu de la Barca i la comarca, que han acollit una multitud de visitants de tot arreu.

A l'esdeveniment han assistit, entre d'altres autoritats, el representant territorial de l'Esport a Barcelona, Santiago Siquier, l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Manuel Enric Llorca, i l'alcalde de Castellví de Rosanes, Lluís Tomàs Moreno.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat