Butlletí e-Sports - 20 de març de 2014

Butlletins
20 de març de 2014 - #80

Sabies que...?

Tenim un espai web amb molt de valor...!!!

A l'espai 'Valors esportius en xarxa', que trobareu en el nostre portal web Esports Diputació de Barcelona, tens a la teva disposició més de 100 recursos diferents (notícies, articles, vídeos, webs, campanyes, pel·lícules,...).

Tots ells, formen part d'un banc de recursos (materials tècnis i didàctics) i d'informació que tenen una relació directa amb l'àmbit dels avlors en l'activitat física i l'esport, ja que aquest web va néixer amb la voluntat de convertir-se en un portal "viu" de referència, de tot allò que tingui a veure amb els diferents valors que caldria desenvolupar o extingir en aquest àmbit.

Tanmateix, 'Valors esportius en xarxa' vol convertir-se en un punt de trobada i de reflexió de totes aquelles persones interessades en la temàtica dels 'valors esportius', i és per això, que s'ofereix com un espai obert a les col·laboracions de totes elles.

Per tant, si organitzeu en aquest àmbit alguna acció (conferència, activitat, programa..) i ens la voleu donar a conèixer, les incorporarem i en farem la màxima difusió possible !!!

Ajudeu-nos a créixer !!!...


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat