Butlletí e-Sports - 8 d'abril de 2014

Butlletins
8 d'abril de 2014 - #81

Portada

El diputat Salom assisteix a l'homenatge al president de Special Olympics Catalunya

El diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, va participar el passat 1 d'abril a l'homenatge del Panathlon Club Internacional Barcelona al president de Special Olympics Catalunya, Jordi Durà. Durant l'acte també es va homenatjar el recentment desaparegut fotògraf esportiu, Manuel Martín.

A més del diputat Salom, també eren a l'acte el director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras; la tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos; l'expresident del Reial Club de Polo, Joaquín Calvo; el president del Panathlon Internacional Barcelona, Josep A. Pujante; el senador i exsecretari general de l'Esport de la Generalitat, Josep Maldonado; i els esportistes Montse Durà i Enric Díaz.

El Panathlon Club Internacional de Barcelona és un club privat de referència internacional en la defensa del moviment olímpic i els valors de l'esport que, periòdicament, ret homenatge a personalitats del món esportiu. D'altra banda, Special Olympics Catalunya és una agrupació esportiva que té com a principal objectiu el foment de la pràctica de l'esport i d'altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com a una via de desenvolupament personal i d'integració social.

 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat