Butlletí e-Sports - 15 de juliol de 2014

Butlletins
15 de juliol de 2014 - #84

Portada

42a Nit de l'Esportista a Manresa

El dijous 26 de juny, al teatre Kursaal, va tenir lloc la 44a edició de la Nit de l'Esportista de Manresa, organitzada enguany pel Gimnàstic de Manresa conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa.

Es va premiar a més de 100 esportistes, clubs, entrenadors, jutges i arbitres que militen en clubs manresans o son de Manresa. 

Esport-7-Judo va rebre el guardó a la Millor Entitat (premi AE La Salle Manresa) i Marta Pujol judoka també d'Esport-7 va estar guardonada amb el  3er. premi de Millor Esportista  (categoria absoluta). Van estar nominats per la final   del Millor Esportista  (fins a 18 anys)  i premiats, els també judokes cadets , Marc Gómez i Juli Palacios.

La gala va ser molt emotiva. Va obrir la festa la reconeguda mezzosoprano i manresana Mireia Pintó.  El tres vegades medallista  Olímpic  Gervasio Deferr va ser el pregoner.

Van fer entrega dels guardons el Secretari General de l'Esport de la  Generalitat de Catalunya Sr. Ivan Tibau, el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona Sr. Josep Salom i l'alcalde de Manresa el Sr. Valentí Junyent.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat