Butlletí e-Sports - 15 de juliol de 2014

Butlletins
15 de juliol de 2014 - #84

Activitats

Tret de sortida dels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014

El passat 30 de juny, el diputat d'Esports Josep Salom va assistir a la presentació dels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014, que es disputaran entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre, aplegant més de 1.300 atletes amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, la resta de l'Estat i diferents països estrangers per prendre part en la cita esportiva més important per aquest col·lectiu. Unes 300 persones han presenciat l'acte.

La plaça de l'Església de Calella va ser l'escenari de l'acte institucional, on al costat del secretari general de l'Esport, d'Ivan Tibau també van participar l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini; el president d'Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, i el president de la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL, Francesc Martínez de Foix, que van donar la benvinguda als Jocs. També hi van estar presents Antoni Guinó, diputat de la Diputació de Girona, i Gerard Esteva, vicepresident de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Més de 1.350 atletes competiran en 12 modalitats esportives diferents. Calella acollirà les competicions d'atletisme, hoquei interior, handbol, bàdminton, futbol sala, gimnàstica, petanca, tennis taula i natació, mentre que Barcelona serà la seu de la vela, el bàsquet i el tennis. Durant la presentació, es va fer públic el logotip de l'esdeveniment, un disseny de la prestigiosa agència de publicitat Ogilvy&Mather, que representa la flama olímpica, i va aparèixer el drac Nuc, la mascota, envoltat per una dotzena d'atletes que representaven cadascuna de les disciplines.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat