Butlletí e-Sports - 15 de juliol de 2014

Butlletins
15 de juliol de 2014 - #84

Activitats

Comiat de David Moner

Josep Salom va assistir el passat 19 de juny a l'acte de comiat de David Moner com a president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), càrrec que passa a mans de Gerard Esteva, fins ara vicepresident de l'entitat i president de la Federació Catalana de Vela. El relleu testimonial, celebrat a la seu de la UFEC a Barcelona, va comptar amb una extensa representació del món federatiu, associatiu, polític i empresarial de Catalunya.

En el seu parlament, David Moner, que deixa el càrrec després de 17 anys, va voler destacar la força de la Unió de Federacions avui dia. "La vam heretar fa 20 anys i era una cosa molt testimonial. Avui és una organització al servei de l'administració i al servei de totes les federacions. Potser el més bonic és que hi ha una autèntica unió de totes les federacions i de tots els esports", va dir.

"És el moment de donar pas a una nova generació, i Gerard Esteva és la persona adient", va dir Moner. Per la seva banda, Esteva va repassar les principals aportacions del llegat de David Moner durant els seus mandats. "David Moner és un exemple a seguir. Fa seixanta anys que està vinculat al món de l'esport i amb la seva tasca constant s'ha convertit en el líder de l'esport català", va exposar.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat