Butlletí e-Sports - 15 de juliol de 2014

Butlletins
15 de juliol de 2014 - #84

Activitats

1a edició de la Manlleu Special Cup

Manlleu va acollir el passat cap de setmana la primera edició de la MASC, Manlleu Special Cup. El Municipal d'Esports va ser la seu d'unes jornades de convivència i futbol en què 80 esportistes amb discapacitats intel·lectuals van ser els protagonistes. Un torneig que ja va començar divendres amb la benvinguda dels participants i va finalitzar diumenge amb un gran dinar de germanor.

Finalment la victòria del torneig va caure del cantó de l'amfitrió L'AEC Manlleu/Club CAR que es va guanyar en una de les categories i el Taller Escola Barcelona va ser el guanyador en l'altre.

Dissabte al matí va ser quan va començar purament el torneig de Futbol 5 amb la disputa de diversos partits, sota un sol que va acompanyar tot el cap de setmana. Tot i així, prèviament i paral.lelament es van dur a terme xerrades, col.loquis i taules rodones totes relacionades amb el món de l'esport i de les discapacitats intel.lectuals. L'organització s'ha mostrat molt satisfeta amb l'afluència de públic, de fet han afirmat que ha estat un èxit tant el torneig com la rebuda de les diferents xerrades i actes extra-esportius.

La MASC va finalitzar diumenge al migdia després de la disputa de les finals, que van acabar amb la victòria del Manlleu/Club CAR i la del Taller Escola Barcelona, i que va comptar amb la presència del coordinador d'Esports, Daniel Laga.

A més també es disputar un partit molt especial en què un conjunt de veterans del Manlleu i Barça es van enfrontar a un combinat ‘Special' que comptava amb representats dels diversos equips del torneig.

Tots els participants van poder gaudir d'un gran dinar de germanor que culminava un cap de setmana especial vinculat al futbol i a l'esport en general.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat