Butlletí e-Sports - 26 de setembre de 2014

Butlletins
26 de setembre de 2014 - #86

Portada

Sant Julià de Vilatorta torna a brillar amb el 30è Torneig de bàsquet BBVA

Del 5 al 7 de setembre, Sant Joan de Vilatorta va tornar a ser escenari del millor bàsquet amb el 30è Torneig BBVA. Organitzat per l'Associació de Bàsquet Sant Julià amb el suport de la Diputació de Barcelona, entre altres institucions, l'esdeveniment va reunir 2.500 jugadors, 242 equips, 150 àrbitres i anotadors, 200 voluntaris i 10.000 espectadors.

Paral·lelament a la competició oficial, els esportistes van participar en diverses activitats formatives i de lleure -amb materials cedits per aquesta corporació. Així mateix, el Torneig ha servit de nou per donar mostres de la vinculació entre esport i solidaritat, amb una iniciativa de recollida d'aliments.

Els guanyadors en categoria sènior masculina i femenina van ser el CB Quart i el Santa Rosa Lima, i entre les autoritats que van participar al lliurament dels trofeus hi havia l'alcalde de Sant Julià, Joan Carles Rodríguez, el regidor d'Esports del municipi, Josep Company, i el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat