Butlletí e-Sports - 26 de setembre de 2014

Butlletins
26 de setembre de 2014 - #86

Portada

Intens Open de Vic de tennis taula

El passat 7 de setembre va finalitzar l'Open Internacional Vic TT - Gran Premi Diputació de Barcelona, torneig que va reunir a la capital osonenca el bo i millor del tennis de taula.

Els guanyadors van ser -per segon any consecutiu- Carlos Machado (Cajasur Priego) i Wang Zhipei (Vic TT), mentre que en la prova adaptada -celebrada en paral·lel a l'Open- es va imposar Joaquim Azcon (CTT Cardedeu).

Carlos Machado és l'actual campió d'Espanya i jugador número 1 del rànking estatal. En la final es va imposar per 3-1 al seu company d'equip el xinès Weidong Shi (únic jugador invicte de la superlliga espanyola).

Pel que fa a la jugadora xinesa del Vic TT, Wang Zhipei (segona del rànking de la superdivisió), es va imposar amb claredat a la jugadora russa del CN Mataró Quadis, Svetlana Bakhtina per 3-0.

Al llarg del torneig hi va haver diverses actuacions artístiques a càrrec de Santi Serratosa i Mariona Castells que van realitzar un espectacle de dansa corporal.

El diputat d'Esports, Josep Salom, va assistir a la final i va participar al lliurament de premis, al costat d'altres autoritats municipals i comarcals.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat