Butlletí e-Sports - 26 de setembre de 2014

Butlletins
26 de setembre de 2014 - #86

Equipaments

Sant Climent de Llobregat ja disposa de Projecte de reforma pel seu pavelló

Esports de la Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat el Projecte de reforma del Pavelló poliesportiu municipal, treball inclòs dins el Pla de Concertació 2012/2015 de la corporació. 

El treball contempla el tancament parcial de la pista poliesportiva coberta per tal d'evitar l'enlluernament dels jugadors i l'entrada de la pluja sobre el paviment sintètic de què disposa, i poder mantenir la pràctica esportiva en els moments de climatologia adversa. A més, el treball incorpora, a nivell d'estudis previs, propostes d'actuació de futur sobre el conjunt de la zona esportiva i sobre l'equipament annex, la masia Can Bonet, els usos de la qual resten pendents de definició municipal.  

Concretament, el projecte de tancament de la pista poliesportiva, previ anàlisi de l'estructura i dels elements que configuren l'equipament, planteja un seguit d'actuacions de reforçament per tal de donar resposta a les sol·licitacions de la nova configuració i el tancament parcial de la pista coberta.

Els estudis previs relatius a la zona esportiva han permès fer una primera anàlisi de la situació actual del conjunt de la zona esportiva i dels seus accessos, i fer plantejaments d'ampliació de la dotació de vestidors i espais de sala esportiva a la pista, ampliació de la zona de platges i solàrium de les piscines d'estiu i la incorporació de la masia Can Bonet a l'entorn de la zona esportiva, a través de la integració del control d'accessos d'aquest equipament i de la pista poliesportiva.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat