Butlletí e-Sports - 26 de setembre de 2014

Butlletins
26 de setembre de 2014 - #86

Activitats

I Open Handbike Barcelona

Del 13 al 14 de setembre, Barcelona va acollir les dues últimes proves del campionat Spain Handbike Cup Circuit, el primer d'aquesta modalitat (bicicleta de mà) celebrat a casa nostra, organitzat pel Club Esportiu Handbike Barcelona i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de la ciutat.

El guanyador absolut d'aquest campionat va ser Martín Berchesi, del Club amfitrió, el qual es va mostrar molt satisfet de poder participar a Barcelona: «És molt bonic, és casa nostra, és una carrera que organitza el nostre club, suposa el tancament de la temporada, és realment molt bonic», va afirmar el campió.

L'esdeveniment va comptar amb la participació dels atletes més destacats de bicicleta de mà de tota Espanya, dividits en dues proves de Time Trail (Contrarrelllotge) i Road Race. El campionat va tenir també la col·laboració d'altres clubs i associacions de ciclisme com la Real Federación Española de Ciclismo (RFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD) i el Comité Paralímpico Espanyol.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat