Butlletí e-Sports - 26 de setembre de 2014

Butlletins
26 de setembre de 2014 - #86

Portada

La Xarxa actualitza continguts

El passat 16 de setembre va tenir lloc la presentació de l'oferta de continguts esportius que les ràdios i televisions locals, en coordinació amb la Xarxa de Comunicació Local, produeixen i comparteixen durant la temporada 2014/2015.

Es tracta d'un catàleg conformat pels programes 'Esports en xarxa', de dilluns a divendres, i 'En joc', el cap de setmana, que es distingeixen per centrar el seguiment informatiu en l'actualitat esportiva local i mostrar la riquesa esportiva del territori. 'En joc' i 'Esports en xarxa' són dos espais produïts conjuntament per les ràdios i les televisions locals i La Xarxa. Els mitjans locals fan el seguiment sobre el terreny de l'activitat esportiva als seus municipis i La Xarxa crea un fil conductor a tota aquesta informació generada a pobles i ciutats per construir un relat en clau nacional.

L'acte, que va ser presidit pel secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, i va comptar amb la presència del diputat delegat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i responsables d'emissores i televisions locals, va tenir lloc a Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona.

 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat