Butlletí e-Sports - 7 de gener de 2015

Butlletins
7 de gener de 2015 - #89

Activitats

Dani Serra i Laia Andreu primers a la 26a edició de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova

Ferran Civil entrega el trofeu a Laia Andreu

Ferran Civil entrega el trofeu a Laia Andreu

En el marc de la campanya ‘Penja't una medalla!', impulsada per la Diputació de Barcelona, diumenge 14 de desembre es va disputar la 26a Mitja Marató Ciutat de Vilanova, que forma part del 9è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona i va comptar amb 1.000 corredors. 

Dani Serra es va imposar en la categoria masculina, amb un registre d' 1h 11 min i 32 s, per davant de Marc Garcia, amb una marca d' 1h 13 min i 41 s. En fèmines, la guanyadora va ser Laia Andreu, amb 1h, 20 min i 42 s, que va vèncer Olga Pons, amb un temps d' 1h 31 min i 34 s. A la categoria de deficients visuals, va guanyar Alfons Vizcaino, amb 2h 12 min i 14 s.

Els guardons van ser lliurats pel vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Maria Llorens; i la regidora d'Esports de la ciutat, Blanca Albà. També es va entregar una placa commemorativa a l'organitzador de la mitja fins l'any passat, el Club de Fons Vilanova. 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat