Butlletí e-Sports - 10 de juny de 2015

Butlletins
10 de juny de 2015 - #94

Portada

Presentació de la Xip International Cup

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar, la Diputació de Barcelona i Xip International Cup van presentar el passat 20 de maig les novetats de la Xip International Cup 2015, un torneig internacional de futbol en categoria juvenil que aquest mes d'agost celebra la seva segona edició.
El campionat, que es disputarà els dies 21, 22 i 23 d'agost al camp de futbol municipal, amplia aquest any fins a 12 els equips participants, amb les novetats de participació d'equips de la talla del Futbol Club Barcelona, el Girondins de Bourdeaux i una selecció del Brasil entre d'altres. El torneig també comptarà amb la presència del RCD Espanyol, guanyador de l'anterior edició, i tres equips del Japó, que l'any passat ja hi va ser present amb dos conjunts.
 
El diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, va felicitar la iniciativa i va assenyalar com un encert el fet d'ajuntar esforços entre l'empresa privada i l'administració. Considera que en aquests temps també és important apostar per l'esport perquè contribueix a la cohesió social, la integració i la transmissió de valors. L'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, va reiterar l'aposta de l'Ajuntament per la iniciativa, que contribueix a donar a conèixer Sant Pol arreu. Va destacar el bon planter de futbol que té el poble i va recordar que aquest estiu el camp de futbol municipal ja estrenarà les noves grades que faran que llueixi més l'esdeveniment.

Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat