Butlletí Esports
29 de setembre de 2023 - #215

Jornada «La Llei de l’esport 39/2022 al món local»

El 9 d’octubre de 2023, la Diputació de Barcelona i la Federació de Municipis de Catalunya organitzen una jornada per reflexionar de forma concreta sobre el rol que la Llei 39/2022 de l’esport assigna a les administracions públiques locals i com s’articula una actuació coordinada amb la resta de poders públics. 

[Més informació i inscripcions]

Vilanova i la Geltrú acull la regata preliminar de la Copa Amèrica de vela Barcelona 2024

Escalfem motors per a la Copa Amèrica de Vela Barcelona 2024, la prestigiosa competició nàutica internacional que arrencarà l’agost vinent, amb una regata preliminar que va tenir lloc entre el 14 i el 17 de setembre passat.

[Més informació]

Go top

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Convocatòria de subvencions «Igualtat en l’esport i foment de l’activitat esportiva i exercici físic NGEU»

© Marian Weyo / shutterstock.com

© Marian Weyo / shutterstock.com

A primers d’agost es va publicar la Resolució PRE/2901/2023, que aprova les bases reguladores que han de regir el procediment de concessió de subvencions i ajuts per a la promoció de la igualtat en l’esport i el foment de l’esport mitjançant la prescripció de l’activitat física i l’exercici físic per a la ciutadania en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea (NGEU). Una acció clara per augmentar la pràctica esportiva femenina i potenciar la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat, d’acord amb els cinc programes que es defineixen a les bases específiques. 

[Més informació]

La Diputació posa a disposició dels regidors de la província un espai de formació en matèria esportiva

La Diputació de Barcelona posa a disposició dels regidors un conjunt de recursos formatius que s’estructuren en tres apartats: les regidories, habilitats i tècniques, i actituds i valors.

Mereix una menció especial l’apartat sobre les regidories, on trobareu els coneixements relacionats amb l’activitat i els serveis d’esports que són competència dels governs locals.

Go top

FORMACIÓ

Go top

SABIES QUE...?

Nova secció al web del COPLEFC dedicada als temes de gènere

© bodiaphvideo / shutterstock.com

© bodiaphvideo / shutterstock.com

El Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya (COPLEFC) fa un pas endavant en matèria d’igualtat de gènere i amb aquest nou apartat al web vol donar cabuda a informacions, documentació i novetats que siguin d’interès sobre la qüestió, especialment les que siguin generades des del col·lectiu professional o d’altres que puguin ser de referència per la participació del COPLEFC.

[Més informació]

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX