Butlletí Esports
20 de desembre de 2023 - #218

Presentem el Catàleg de serveis 2024

El proper mes de gener tindran lloc les sessions informatives en format virtual sobre el Catàleg de Serveis d'Esports i Activitat Física 2024. En la primera d'elles, la del dilluns 11 de gener, de 12 h a 13.30 h, es presentaran els diferents productes que s'oferiran als ens locals a través del Catàleg de serveis d'esports i activitat física 2024 i en la segona, la del dimecres 17 de gener, de 10 h a 12 h, es resoldran possibles dubtes respecte a qualsevol dels recursos.

La sessió està especialment adreçada a electes i personal tècnic vinculat a l'esport i l'activitat física dels ens locals de la província. Pots formalitzar la inscripció a través d’aquest formulari.

[Més informació]

Informe de resultats de la jornada sobre les necessitats de les regidories d’Esports

El 16 de novembre passat va tenir lloc la jornada «Vine i explica'ns quines són les necessitats de la regidoria d'Esports» que tenia com a objectiu ajudar a confeccionar el nou PAM i en la qual vau participar més de 200 electes i tècnics d'esports dels ens locals de la província.

En aquest apartat del web de la Diputació de Barcelona podeu trobar l'informe complet de resultats de la jornada, una galeria d'imatges i una breu enquesta de satisfacció, que us demanem que empleneu. Si no hi vau poder assistir, també trobareu la gravació íntegra de la sessió.

Ir arriba

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Mesures d'estalvi d'aigua en instal·lacions municipals

Afrontar la situació actual d'emergència climàtica és un repte i un desafiament que cal assumir des dels ens locals. La Diputació de Barcelona, conscient d'aquesta circumstància, posa a la vostra disposició tot el material del seminari en línia «Mesures d'estalvi d'aigua en instal·lacions municipals», fruit del treball transversal de diverses àrees, amb l'objectiu de donar a conèixer les principals actuacions que s'estan portant a terme per donar suport a les accions d'estalvi d'aigua impulsades pels ens locals.

[Més informació]

Subvencions per a actuacions de millora ambiental del medi nocturn i de contribució a la mitigació del canvi climàtic

© Roman Pyshchyk / shutterstock.com

© Roman Pyshchyk / shutterstock.com

El 29 de novembre passat es va publicar al DOGC la Resolució ACC/4002/2023, de 16 de novembre, relativa a les subvencions per a actuacions de millora ambiental del medi nocturn i de contribució a la mitigació del canvi climàtic en la il·luminació exterior existent de titularitat pública.

[Més informació]

Anàlisi de la normativa relativa a la introducció, venda i consum de begudes alcohòliques en instal·lacions esportives

Una de les qüestions que planteja nombrosos dubtes al personal tècnic d’esports municipals és si és legal introduir, vendre i consumir begudes alcohòliques en instal·lacions esportives de titularitat municipal (camps de futbol, pavellons esportius, pistes de tenis o pàdel, piscines, etc.), així com als establiments o locals que es troben dins d’aquestes instal·lacions, amb o sense entrada independent a les instal·lacions, i on se serveixen aliments i begudes (bars i restaurants).

Avui examinem la normativa d’aquests àmbits reguladors, tenint en compte la distribució de competències entre l’Estat, les comunitats autònomes i els ens locals.

[Més informació]

Ir arriba

SABIES QUE...?

Necessiteu contenidors per recollir la goma de pics al teu camp de gespa artificial?

Signus, entitat sense ànim de lucre ubicada a Madrid i responsable de la correcta gestió ambiental dels pneumàtics fora d'ús, posa a la vostra disposició contenidors per recollir la goma de pics reciclada dels camps de gespa artificial.

Amb l'objectiu d'evitar que els jugadors s'emportin aquest material a les botes o a la roba i que puguin acabar en llocs inapropiats, Signus ha posat en marxa aquesta mesura que evitarà la dispersió del material a l'entorn i facilitarà reutilitzar-lo en el mateix camp.

Si us interessa, no dubteu a sol·licitar contenidors per a la vostra instal·lació esportiva, enviant un correu de part nostra a info@signus.es.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX