In-Forma - Març 2014 (1)

Butlletins
Març 2014 (1) - #1

Destaquem

Més informats i informades en formació

Amb la publicació d'aquest butlletí, la Direcció de Serveis de Formació (DSF) us informa periòdicament de les darreres novetats en matèria de formació de la Diputació de Barcelona. La seva publicació coincideix amb un redisseny dels espais web de formació que faciliten l'accés als diferents continguts que posem a la vostra disposició.

In-Forma s'adreça a la xarxa de referents de formació de la Diputació de Barcelona i dels ens locals amb l'objectiu d'afavorir la comunicació i fer arribar totes les novetats importants en matèria de formació. En concret, In-Forma s'adreça a:

  • El Responsable Municipal Formació. És l'interlocutor principal del Referent DSF. És el destinatari de tota la informació relacionada amb la gestió de les accions formatives contemplades en el PEF. També és l'encarregat de coordinar l'actuació de la xarxa interna de referents de l'ajuntament que tenen les àrees de la corporació.

 

  • El Promotor Formació Sectorial. És el referent de les àrees corporatives de l'oferta formativa adreçada als ens locals que, pel seu coneixement tècnic sectorial (continguts, experiències, professionals del sector, etc), és designada per la direcció o gerència de serveis com a interlocutor amb la DSF en el disseny i desenvolupament d'accions formatives.

 

  • L'Interlocutor Formació DIBA. És el referent tècnic de les àrees corporatives de l'oferta formativa adreçada al personal de la Diputació de Barcelona, amb coneixements sobre les necessitats formatives dels perfils professionals del seu àmbit.

 

  • El Gestor Formació Sectorial DIBA. És el personal de suport encarregat de facilitar la gestió de la informació i la logística de les accions formatives, així com la gestió administrativa associada.

 

 

En paral·lel, l'In-Forma es recolzarà amb la informació que publicarem setmanalment a la web (www.diba.cat/formacio) i a la intradiba (només per a empleats de la Diputació).

Llarga vida a l'In-Forma!


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins