In-Forma - Març 2014 (1)

Butlletins
Març 2014 (1) - #1

Novetats

El PEF renova el seu format

El Pla Estratègic de Formació de la Diputació de Barcelona 2013-2014 (PEF) ha actualitzat al 2014 part de l'oferta formativa relacionada amb les competències tècniques que promouen les àrees funcionals de la corporació; alhora, ha evolucionat a un disseny virtual per taxonomies, per facilitar la cerca d'accions formatives. Podeu consultar la versió 2014 del PEF clicant aquí.

El Pla Estratègic de Formació de la Diputació de Barcelona 2013-2014 (PEF) té una projecció biennal; no obstant això, i conscients que ha d'esdevenir un instrument dinàmic i adaptat a un entorn canviant, hem actualitzat part de l'oferta formativa relacionada amb les competències tècniques (comerç, cultura, medi ambient, servei socials, esports, etc.) que promouen les àrees funcionals de la Diputació de Barcelona.

En aquest sentit, a finals de desembre es va trametre a tots els ajuntaments de la demarcació de Barcelona l'eina de recollida de necessitats formatives que inclou únicament i exclusiva aquesta oferta actualitzada. Es va aprofitar també per adjuntar a aquesta tramesa un informe resum de la demanda formativa de cada ens amb detall de la cobertura respecte dels cursos promoguts per la Direcció de Serveis de Formació, i el recordatori de les places que s'havien demanat en els cursos promoguts per la resta d'àrees funcionals de la Diputació de Barcelona, de les quals encara no tenim constància de la seva cobertura.

D'altra banda, hem aprofitat per canviar el format del PEF: d'un ‘girafulls' ha evolucionat a un disseny virtual per taxonomies, on a partir de cerques categoritzades i organitzades (per tipus de competència, àmbit de coneixement, itinerari formatiu o modalitat formativa, entre d'altres), l'usuari pot accedir més fàcilment a les accions formatives.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins