In-Forma - Març 2014 (1)

Butlletins
Març 2014 (1) - #1

Novetats

On es publica l'oferta formativa de la Diputació de Barcelona?

L'any 2014 s'ha fet efectiva la implantació efectiva de l'aplicació de gestió Gestforma en la pràctica totalitat de les accions formatives que la Diputació de Barcelona adreça als ens locals. Les millores realitzades en l'aplicació web permeten automatitzar els processos de gestió donant una resposta més àgil als diferents agents implicats en la formació.

Fins a la data, les accions formatives que impulsa la Diputació de Barcelona tenien un doble sistema de publicació i gestió: l'aplicació CJS per a les accions impulsades per les àrees corporatives; i des de l'any 2013, el Gestforma  per a les accions impulsades per la Direcció de Serveis de Formació.

Les noves funcionalitats de l'aplicació permeten que al 2014 Gestforma sigui l'eina principal de la Diputació de Barcelona per gestionar i publicar la pràctica totalitat d'accions formatives. No obstant això, algunes accions formatives singulars (jornades, seminaris, congressos i alguns cursos), destinades a públics diferents als empleats públics locals i no programades amb temps, continuaran essent anunciades per l'aplicació CJS. En tots els casos, serà la Direcció de Serveis de Formació la unitat organitzativa que validi la publicació i gestió d'aquestes accions formatives.

En endavant, doncs, la publicació de la pràctica totalitat d'accions formatives seran visibles a Gestforma.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins