In-Forma - Maig 2015

Butlletins
Maig 2015 - #12

Novetats

Autoformar-se en Office 2010?

Millorar les competències en Word, Excel, Access, Outlook i PowerPoint sense necessitat de fer un curs ja és possible. Posem a l'abast de tothom 49 recursos autoformatius vinculats al programari ofimàtic Office 2010, donant resposta a les necessitats formatives sobre les noves funcionalitats d'aquesta versió. Llegir més...

Així en MS Word 2010 aprendreu des de donar format a un document fins a treballar amb plantilles i formularis; en MS Excel 2010 aprendreu des de personalitzar gràfics fins a treballar amb taules dinàmiques; en MS PowerPoint 2010 aprendreu des de donar format a una presentació fins a agilitzar el disseny d'una presentació amb l´ús de patrons; en MS Access 2010 aprendreu des de relacionar taules per definir una base de dades fins a crear formularis amb macros; i en MS Outlook 2010 aprendreu des d'organitzar eficaçment els missatges fins a treballar amb les notes com element per gestionar els treballs pendents.

Fent un clic en aquest enllaç trobareu tots aquests recursos agrupats per programa (Word, Excel, Access, PowerPoint i Outlook) i, dins de cadascun d'ells, per nivell de dificultat (Nivell I i Nivell II).

A més, aquests recursos també els pots consultar a través del cercador del centre de recursos del Formadiba


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins