In-Forma - Març 2014 (2)

Butlletins
Març 2014 (2) - #2

Novetats

Crèdit previst per als ens locals 2014

400.000 euros és el pressupost inicialment previst per desenvolupar les accions formatives que projecta la Direcció de Serveis de Formació als ens locals, import que no inclou el crèdit consignat per a les accions formatives impulsades per la resta d'àrees corporatives.

El pressupost de la Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona se suporta en un doble sistema de finançament: els fons propis aportats per la pròpia corporació i els fons resultants de la convocatòria de subvencions de plans de formació. 

A l'espera de conèixer els detalls d'aquesta convocatòria, fem públics els imports, per a l'exercici 2014, destinats al desenvolupament d'accions formatives per a tots i cadascun dels ens locals adherits en la convocatòria de l'any 2013.

La distribució del pressupost en els diferents ens locals parteix dels criteris següents:

  • Fa referència únicament i exclusiva a imports destinats al desenvolupament d'accions formatives, però no a projectes d'assessorament o consultoria.
  • Els 400.000 euros consignats pertanyen a les accions formatives impulsades per la Direcció de Serveis de Formació, sense incloure el pressupost consignat per a les accions formatives impulsades per la resta d'àrees corporatives (624.531 euros).
  • El crèdit resultant per a cada ens local és producte de la divisió del crèdit total pel nombre d'empleats declarats en el document d'adhesió.

 

Podeu descarregar-vos el llistat en aquest enllaç.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins