In-Forma - Març 2014 (2)

Butlletins
Març 2014 (2) - #2

Novetats

Millores de nous rols al Gestforma

En els propers mesos es durà a terme la implementació d'un seguit d'ajustaments al Gestforma que comportaran la millora de determinades funcionalitats així com l'adequació dels rols actualment existents i l'aparició de nous rols a l'aplicació.

Entre les millores senyalades, cal destacar fonamentalment els canvis introduïts en determinades funcionalitats de l'entorn específic dels rols dels administradors i formadors. En aquest sentit, en els menús de "Gestió d'edicions" i "Administració", s'ha previst l'ordenació i incorporació de nous camps de cerca que han de facilitar la cerca de les edicions i dels usuaris a gestionar dins de l'aplicació. També s'ha contemplat la millora de la presentació i ordenació de determinades llistes i visualitzacions de dades de les edicions (com la visualització dels participants, fulls de dades i signatures dels participants, etc.) que també persegueixen el propòsit anterior.

Pel que fa al rols de l'aplicació, destaca fonamentalment l'adequació i unificació dels actuals rols de "Administrador sectorial" i de "Gestor de formació sectorial" en un únic perfil. Amb aquest nou perfil es vol facilitar i simplificar les funcions de gestió de la formació que els  promotors  i gestors de formació de les àrees corporatives de la Diputació realitzen mitjançant l'aplicació.

Per altra banda, també s'aprofita per introduir un rol intern propi de la DSF, "Administrador DSF", que ha de donar resposta a les funcions específiques de gestió de formació que tenen encomandes els referents, consultors i gestors de la DSF.

Finalment, s'incorpora un nou rol de "Proveïdor" que ha de permetre integrar dins de l'aplicació als responsables dels diferents proveïdors de formació externs que col·laboren amb la Diputació de Barcelona i que, per tant, permet fer-los també partícips, junt amb els seus formadors, de les funcions de gestió de la formació que tenen assignades.

En tots els casos, però, la tasca de manteniment i actualització del Gestforma és un procés constant que parteix de la recollida i anàlisi dels suggeriments i aportacions que fan els usuaris i que s'anirà implementant amb l'objectiu de proporcionar noves opcions i serveis que donin resposta a les seves necessitats.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins