In-Forma - Abril 2014 (2)

Butlletins
Abril 2014 (2) - #4

Destaquem

Nous Referents DSF. Ja els coneixeu?

  

L'Ana, la Cristina, la Laura, la Pilar, la Roser, el Carlos i el Josep són els nous Referents DSF, interlocutors principals de formació de la Diputació de Barcelona. 

Vols saber qui és el vostre Referent DSF?  

La resposta, clicant aquí

  

 

Amb l'aprovació de la nova estructura organitzativa de la Direcció de Serveis de Formació, s'ha creat l'Oficina d'Assistència a la Formació a la que s'adscriuen els Referents DSF, figures de referència a la que s'ha d'adreçar, en primer terme, qualsevol agent d'un ens local o d'una àrea de la Diputació de Barcelona.

El Referent DSF i la xarxa d'agents de referents de la Diputació de Barcelona i dels ens locals estan recollits en la Circular sobre el model de gestió de la formació adreçada al personal dels ens locals i de la Diputació de Barcelona, aprovada per decret de la Presidència el gener de 2013.

El Referent DSF és un tècnic de front office (o de territori) que coneix la realitat organitzativa i posició de la formació (plantilla, perfils, itineraris) dels ens als que assessora, que detecta, filtra i transmet les seves demandes i necessitats i que coordina l'oferta formativa i de serveis que s'ofereix a cada ens. És l'interlocutor principal amb els Responsables de Formació Municipal (ajuntaments) i amb els Promotors Formació Sectorial  i Interlocutors Formació DIBA  (àrees corporatives).


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins